TYTTI-koulutuksen ilmoittautuminen auki

ILMOITTAUDU (1)

EDIT 23.5.2019 klo 17: otamme osallistujia enää verkkoryhmään, koulutus on muuten täyteen buukattu.

Lukio-opettajille ja opinto-ohjaajille suunnattu työelämäosaamisen henkilöstökoulutus käynnistyy syksyllä. Nyt on mahdollisuus ilmoittautua tai varata paikkoja oman alueen lukioille: ilmoittautumislomake.

Koulutus toteutetaan alueellisissa ryhmissä ja päivät sovitaan sitä mukaa, kun ryhmät täyttyvät. Ensimmäinen ryhmä Pohjois-Savossa on jo sovittu. Ilmoittautumislomakkeella voit valita ryhmän sijainniksi Kaakkois-Suomen, Etelä-Savon, pk-seudun tai verkon. Muulle alueelle voimme toteuttaa ryhmän, jos heti varausvaiheessa voit ilmoittaa vähintään 15 osallistujaa.

Koulutuksessa on kolme teemaa 1) Tie lukiosta työelämään, 2) Osaaminen on taitolaji ja 3) Lähitulevaisuuden työelämä. Näistä tarkemmin koulutusohjelman sivulla. Koulutuksessa käytetään toiminnallisia menetelmiä ja eväiksi tarjotaan mm. videokirjasto, jota voi hyödyntää lukio-opiskelijoiden kanssa.

Monimuotokoulutukseen kuuluu 3 kokonaista koulutuspäivää poissa työn ääreltä. Muu 4 op koulutuksesta toteutetaan verkkoa ja sähköisiä aineistoja hyödyntäen.

TYTTI-koulutus tukee LOPS2021-työstämistä. Työelämätaidot ovat pitkälle yhteneviä opiskelutaitojen kanssa. Toteuttajatiimillä totesimme, että nämä ovat osa elämätaitoja.

Koulutus on OPH:n rahoittamaa henkilöstökoulutusta, osallistujien kustannuksia ei korvata, koulutus on maksutonta. Koordinaattorina Otavia. Lisätietoja Anne Rongas, etunimi.sukunimi@otavia.fi, 040 5181 229.

TYTTIkortti

Tietoa kirjoittajasta

Anne Rongas

Oppimisen, oppimisverkostojen ja avoimuuden asialla. Luovien asioitten ja luonnossa olemisen harrastaja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s